ژاکت زنانه بافتنی

سایزها: XXXL-XXL-XL-L-M-S

وسایل مورد نیاز

  • کاموا 300-300-350-350-400-450 گرم
  • میل گرد شماره 8

 کاموا باید به گونه ای باشد که 12 دونه در 17 رج با بافت ساده و میل شماره 8 دارای ابعاد 10*10 سانتیمتر مربع باشد.

 توضیحات

  • پترن مورد استفاده در بافت این ژاکت A.1 است که شکلها نمای روئی پترن را نشان میدهد.
  • ·         بافت ابری در دو میل: تمام رجها به زیر بافته میشود

 نحوه بافت قسمت پشت

این قسمت در دو میل بافته میشود. ابتدا 62-68-72-78-82-88 دونه در میل گرد شماره 8 سربیاندازید. دونه ابتدا و انتها را ابری ببافید و سایر دونه ها را مطابق پترن A.1 ببافید.

بافت را ادامه دهید تا اندازه 33-34-35-36-37-38 سانتیمتر شود. سپس برای آستینها در ابتدای هر رج به این شرح دونه جدید سربیاندازید: سه دونه دوبار، دو دونه چهار بار، یک دونه دو بار و سپس در ابتدای دو رج بعد 17-15-14-12-11-9 دونه سربیاندازید. (تعداد دانه ها 112-114-116-118-120-122) اندازه تا به حال تقریباً 39-40-41-42-43-44 سانتیمتر خواهد بود

با بافت پترن ادامه دهید تا اندازه 56-58-60-62-64-66 سانتیمتر شود. سپس برای سرشانه ها در ابتدای هر رج به شرح زیر کور کنید: یازده دونه هشت بار که 24-26-28-30-32-34 دونه در میل باقی میماند و اندازه تقریباً 60-62-64-66-68-70 سانتیمتر خواهد بود. در رج بعد دونه های باقیمانده را کور کنید.

نحوه بافت قسمت جلو تکه چپ

این قسمت در دو میل بافته میشود. ابتدا 19-21-22-24-25-27 دونه سربیاندازید. دونه ابتدا و انتها را ابری ببافید و سایر دونه ها را مطابق پترن A.1 ببافید. بافت را ادامه دهید تا اندازه 33-34-35-36-37-38 سانتیمتر شود. سپس برای آستین راست در انتهای هر رج از پشت کار به شرح زیر دونه سربیاندازید: سه دونه یکبار، دو دونه دو بار، یک دونه یکبار و سپس 17-15-14-12-11-9 دیگر سربیاندازید. (تعداد دونه ها در تمام سایزها 44 عدد خواهد بود و اندازه تقریباً 39-40-41-42-43-44 سانتیمتر خواهد بود) بافت را مطابق قبل ادامه دهید تا اندازه 56-58-60-62-64-66 سانتیمتر شود. سپس برای سرشانه در ابتدای هر رج از روی کار به شرح زیر کور کنید: یازده دونه چهار بار و در رج بعد دونه های باقیمانده را کور کنید.

نحوه بافت قسمت جلو تکه راست

این قسمت همانند تکه چپ بافته میشود منتها قرینه

نحوه دوخت

ابتدا سرشانه ها را بدوزید بعد آستینها و در نهایت درز بغل ژاکت.

نحوه بافت نوار

از پائین ترین نقطه قسمت جلو سمت راست شروع کرده و دونه بردارید بعد از یقه پشت دونه بردارید و سپس از قسمت جلو سمت چپ. حدوداً باید 165 تا 205 دونه بردارید. یک رج از پشت کار به زیر ببافید، سپس تمام دونه ها را مطابق پترن A.1 ببافید و دو علامت در هر سرشانه بگذارید. بافت را با پترن ادامه دهید وقتی اندازه 8 سانیتمتر شد بین دو علامت 15 دونه در رج روی کار اضافه کنید. اضافه کردن را یکبار دیگر وقتی اندازه نوار 16 سانتیمتر شد انجام دهید. بافت را ادامه دهید تا اندازه نوار 20-22-24-26-28-30 سانتیمتر شود و سپس کورکنید.

جدول توضیحات پترن

 

 

=

از روی کار به زیر ببافید

 

=

از پشت کار به رو ببافید

 

=

دو تا یکی از زیر، ژوته دو تایی و در رج بعد یکی از ژوته ها را از میل بیاندازید و فقط یکی از ژوته ها را ببافید

تصویر پترن و اندازه های نهایی

تصویر پشت ژاکت

لینک دانلود فایل PDF


/ 2 نظر / 553 بازدید
یاس احمدی

سلام و ممنونم از زحماتتون ازتون درباره کامواها و انواع اونها نظر میخوام البته اونهایی که در بازار ایران موجوده مدت کوتاهیه که بافتنی میکنم اما هر چی بافتم پرز داده کاموای با درصد پنبه بالا هم موجوده؟ من اگه با دقت بالا هم این ژاکت رو ببافم بازم مثل اون نمیشه چون کاموای اون جنسش خیلی عالیه ممنون میشم راهنماییم کنید و مارک کاموای خوب رو هم معرفی کنید موفق باشید

شکوفه برفی

سلاااام خانوم چه عجب بالاخره اومدی رسیدن به خیر ایشالا همیشه سلامت باشی و پستای خوبتو ببینیم :)