لینک مطلب به زبان انگلیسی

http://www.garnstudio.com/lang/en/visoppskrift.php?d_nr=119&d_id=12&lang=en

اگر نمیتوانید نوشته های ادامه مطلب را ببینید از مرورگر فایرفاکس استفاده کنید


اعدادی که در زیر داده شده است برای سایز Small و Medium باهم، برای سایز Large و XLarge با هم و برای سایز XXL و XXXLarge نیز با هم است

 

وسایل مورد نیاز

  • کامواهای مورد نیاز

100-100-150 گرم رنگ کرم

100-100-150 گرم رنگ آبی روشن

100-100-150 گرم رنگ بفش تیره

100-100-150 گرم رنگ بنفش

100-100-150 گرم رنگ بژ

  • میل قلاب بافی سایز 4.5 میلیمتری

 

کاموا و میل مورد استفاده باید به گونه ای باشد که به ازای سه تا پایه سوبل در سه دریف دارای ابعاد 10*10 سانتیمتر باشد.

 

رنگ بندی این پانچو به صورت زیر میباشد:

یک دور کرم

یک دور آبی روشن

یک دور بنفش تیره

یک دور بنفش

یک دور بژ

 

نحوه بافت

به صورت گرد و از بالا به پائین بافته میشود

132-144-156 زنجیره با میل قلاب 4.5 میلیمتری و با رنگ کرم دولا شروع کرده و اولین و آخزین زنجیره را به هم وصل کرده و یک حلقه تشکیل دهید.

دور 1: 5 تا زنجیره ببافید، یک پایه سوبل در هر سه زنجیره بعد بزنید، *یک زنجیره، دو زنجیره ردیف قبل را رد کرده، یک پایه سوبل در هر چهار زنجیره ردیف قبل بزنید، فاصله بین * را تکرار کیند تا زمانی که دو زنجیره از ردیف قبل بماند، یک زنجیره ببافید، دو زنجیره ردیف قبل را رد کرده و به پنجمین زنجیره ای که در ابتدای این ردیف بافته اید وصل کنید و روی چهار زنجیره ابتدائی نیز دوباره زنجیره ببافید (تعداد پایه های سوبل در این ردیف 88-96-104 یا 22-24-26 گروه)

دور 2: 5 زنجیره ببافید، سه تا پایه سوبل در اولین زنجیره ردیف اول بزنید، یک زنجیره ببافید، * 4 پایه سوبل، یک زنجیره* کارهای بین * را در هر 4-4-5 زنجیره بعد بزنید، 4 پایه سوبل در زنجیره بعد، یک زنجیره ببافید، 4 پایه سوبل در همان زنجیره بزنید، (افزایش نیمه جلو)، یک زنجیره، *4 پایه سوبل، 1 زنجیره* کارهای بین * را در هر 10-11-12 زنجیره ردیف قبل انجام دهید، 4 پایه سوبل در زنجیره بعد، یک زنجیره، 4 پایه سوبل در همان زنجیره (افزایش در نیمه پشت)، 1 زنجیره، *4 پایه سوبل، 1 زنجیره* کارهای بین دو * را در هر 5-6-6 زنجیره ردیف قبل تکرار کنید و به پنجمین زنجیره که در ابتدای این ردیف بافته بودین وصل کنید و روی 4 زنجیره ابتدائی هم زنجیره ببافید (24-26-28 گروم پایه سوبل)

از ردیف سوم و تا زمانی که اندازه ها تمام شود: همانطور که در بالا توضیح داده شد ببافید، همزمان 4 پایه سوبل و یک زنجیره و 4 پایه سوبل در زنجیره نیمه جلو و زنجیره نیمه پشت ببافید (یعنی یک گروه پایه سوبل در نیمه جلو و نیمه عقب اضافه میشود)

وقتی اندازه کار 52-54-56 سانتیمتر شد یا هر اندازه ای که مد نظرتان هست کاموا را ببرید و محکم کنید.

قلاب بافی دور ها: لبه ای با رنگ کرم دولا و با میل 4.5 میلیمتری به صورت زیر انجام دهید: 1 پایه دوبل در زنجیره اول، * 5 زنجیره، 4 پایه سوبل را رد کرده، یک پایه دوبل در زنجیره بعد بزنید، فاصله بین * را تکرار کنید، و با وصل کردن به زنجیره اولین پایه دوبل تمام کنید. کاموا را بریده و محکم کنید.

نحوه بافتن پایه سوبل را در ویدئوی زیر ببینید

http://av.vimeo.com/58581/190/10612763.mp4?token=1291615352_d1dc1892df442b03488659596f3ff8cf