منبع

http://www.garnstudio.com/lang/en/visoppskrift.php?d_nr=131&d_id=13&lang=en

از مدلهای پائیز و زمستان 2012-2011

نحوه بافت و لینک دانلود فایل PDF در ادامه مطلب


این کلاه تک سایز است و اندازه دور تا دور این کلاه 54 تا 57 سانتیمتر خواهد بود.

 

وسایل لازم

  • کاموای مشکی 100 گرم
  • کاموای کرم رنگ 50 گرم
  • میل دو طرفه و میل گرد شماره 3.5
  • میل گرد شماره 2.5

 

کاموا باید به گونه ای باشد که 22 دونه در 30 رج با بافت ساده (یک رج زیر، یک رج رو) و میل شماره 3.5 دارای ابعاد 10*10 سانتیمتر باشد.

 

توضیحات:

پترن مورد استفاده در بافت این کلاه M.1 و M.2 میباشد که هر دو در بافت ساده خواهد بود.

 

نحوه بافت

این کلاه بدون درز بافته میشود.

ابتدا 128 دونه در میل شماره 2.5 با رنگ مشکی سربیاندازید. چهار سانتیمتر کشباف دو تا زیر، دو تا رو ببافید. بعد بافت را با میل شماره 3.5 ادامه دهید، یک دور به زیر ببافید همزمان در این دور 8 دونه کم کنید. (تعداد دانه ها 120) با بافت پترن M.1 ادامه دهید.

بعد از اینکه پترن M.1 یک تکرار عمودی بافته شد، پترن M.2 را یک تکرار ببافید. بعد از اتمام پترن M.2 بافت را تا انتها با رنگ سیاه و بافت ساده ادامه دهید. همزمان وقتی اندازه کلاه 20 سانتیمتر شد، ده علامت در طی دور بگذارید و دور را به دونه های دوازده تائی تقسیم کنید. در دور بعد یک دونه بعد از هر علامت با دو تا یکی کم کنید. عمل کم کردن را یک دور در میان کلاً به تعداد شش بار انجام دهید، سپس در هر دور بعد از هر علامت کلاً به تعداد پنج بار کم کنید. (تعداد دانه ها 10) کاموا را ببرید و مقداری نگه داید و از بین این ده دونه باقی مانده رد کرده و بکشید.

اندازه نهائی کلاه 25 تا 26 سانتیمتر خواهد بود.

بعد یک پوم پوم سفت با قطر تقریبی هشت سانتیمتر با رنگ مشکی درست کنید و به بالای کلاه بدوزید.

آموزش تصویری و ویدئوئی ساخت پوم پوم را میتوانید در بخش آموزشهای تصویری و ویدئوئی ببینید.

 جدول توضیحات

 

=

با رنگ کرم ببافید

 

=

با رنگ سیاه ببافید

 پترنها

------------------------------------------------------------------

از لینک زیر میتوانید فایل PDF را دانلود نمائید

 http://elielieli.persiangig.com/document/90/Post-131.pdf

------------------------------------------------------------------

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید