منبع

http://www.garnstudio.com/lang/en/visoppskrift.php?d_nr=131&d_id=15&lang=en

از مدلهای پائیز و زمستان 2012-2011

 

نحوه بافت و لینک دانلود فایل PDF در ادامه مطلب


این ساق تک سایز میباشد و طول آن حدودآً 63 سانتیمتر است.

 

وسایل لازم

  • کاموای مشکی 250 گرم
  • کاموای کرم رنگ 150 گرم
  • میل دو طرفه شماره 3.5
  • میل دو طرفه شماره 3

 

کاموا باید به گونه ای باشد که 22 دونه در 30 رج با بافت ساده (یک رج زیر، یک رج رو) و میل شماره 3.5 دارای ابعاد 10*10 سانتیمتر باشد.

 

توضیحات:

پترن مورد استفاده در بافت این ساق بند M.1 و M.2 میباشد که هر دو در بافت ساده خواهد بود.

 

نحوه بافت

این ساق بند بدون درز در میلهای دو طرفه از بالا به پائین بافته میشود.

ابتدا 96 دونه در میلهای شماره 3 با رنگ مشکی سربیاندازید و دوازده سانتیمتر کشباف دو تا زیر، دو تا رو ببافید. بافت را با میلهای شماره 3.5 ادامه دهید، یک دور به زیر ببافید و همزمان در این دور 12 دونه کم کنید. (تعداد دانه ها 84) سپس یک تکرار عمودی پترن M.1 را ببافید، *سپس پترن M.2 را ببافید و در دور آخر پترن M.2 شش دونه کم کنید* (تعداد دانه ها 78) فاصله بین دو * را سه بار دیگر تکرار کنید. (تعداد دانه ها 60) بعد پانزده دور اول پترن M.2 را یکبار دیگر ببافید، سپس یک دور دیگر با رنگ مشکی ببافید و همزمان در این دور دوازده دونه اضافه کنید. (تعداد دانه ها 72) حال اندازه ساق بند تقریباً 57 سانتیمتر خواهد بود. بعد بافت را با میلهای شماره 3 ادامه دهید و پنج سانتیمتر کشباف دو تا زیر، دو تا رو با رنگ مشکی ببافید. بعد کور کنید.

 جدول توضیحات

 

=

با رنگ کرم ببافید

 

=

با رنگ مشکی ببافید

 پترن

-----------------------------------------------------------------------

از لینک زیر میتوانید فایل PDF این دستور را دانلود نمائید

http://elielieli.persiangig.com/document/90/Post-126.pdf

-----------------------------------------------------------------------

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید