منبع

http://www.garnstudio.com/lang/en/visoppskrift.php?d_nr=131&d_id=9&lang=en

از مدلهای پائیز و زمستان 2012-2011

نحوه بافت و لینک دانلود فایل PDF در ادامه مطلب


سایزها: L/XL-S/M

 

اندازه دور سر: 58/56 – 60/58 سانتیمتر

طول: 21 سانتیمتر

 

وسایل لازم

  • کاموا 100-150 گرم
  • میل شماره 4

 

کاموا باید به گونه ای باشد که 21 دونه در 28 رج با بافت ساده (یک رج زیر، یک رج رو) و با میل شماره 4 دارای ابعاد 10*10 سانتیمتر باشد.

 

نحوه بافت

ابتدا 50-58 دونه با میل شماره 4 سربیاندازید. رج اول را از روی کار به صورت زیر ببافید: دونه اول را همواره ابری ببافید، *دو تا زیر، دو تا رو* فاصله بین دو * را تا یکی مانده به انتها تکرار کنید و دونه آخر را همواره ابری ببافید. در انتهای رج یک علامت بگذارید که مشخص کننده نقطه A در شکل 1 میباشد. ابتدای رج نیز مشخص کننده نقطه C میباشد. بعد بافت را همانند رج اول کشباف دو تا زیر، دو تا رو و با دونه ابتدا و انتها ابری ادامه دهید تا اندازه کلاه 26-27 سانتیمتر شود. حال در انتهای رج از روی کار یک علامت بگذارید که مشخص کننده نقطه B در شکل 1 میباشد. بعد بافت را ادامه دهید تا اندازه کلاه 52-54 سانتیمتر شود، رج آخر باید از روی کار باشد. در رج بعد از پشت کار کور کنید و بعد کاموا را با نگه داشتن 50-60 سانتیمتر برای دوخت ببرید.

بعد کلاه را به موازات رجی که سرانداخته شده دولا کنید و به صورت زیر بدوزید: ابتدا از نقطه C تا A بدوزید و سپس از نقطه A تا نقطه B بدوزید. سپس کلاه را به داخل برگردانید از چهار سانتیمتر قبل نقطه A تا چهار سانتیمتر بعد از نقطه A عمود بر دوختی که انجام داده اید بدوزید. بعد هم نصف فاصله نقطه B تا D را کوک زده و کاموا را بکشید تا جمع شود. (همانند شکل)

 

نحوه بافت گل

برای این گل سه رشته به صورتی که توضیح داده میشود بافته خواهد شود و سپس این سه رشته به هم بافته شده و ابتدا و انتهای رشته ها به هم دوخته شد و به محل مورد نظر وصل میشود.

ابتدا 6 دونه با میل شماره 4 سربیاندازید و حدوداً 30 سانتیمتر ساده ببافید و بعد کور کنید.

سایر تصاویر

از لینک زیر میتوانید فایل PDF این دستور بافت را دانلود نمائید

http://elielieli.persiangig.com/document/90/Post-112.pdf

-----------------------------------------------------------------------------

این پست را با دوستان خود به اشتراک بگذارید